- Слушао сам ја иживљавања разних који се хвале да су веома десно оријентисани у Хрватској да не помињем, то је страшан назив, јер од таквих су ми чланови породице страдали који причају о неким мецима, не знам чему... Молио бих их да ми то покажу, пошто причају такве глупости да је то надреално.

- То показује колико многи људи у Европи, Хрватска је чланица Европске уније, мисле да имају право због вашег географског пута да вам одређују шта ви смете да кажете, шта не смете да кажете - рекао је Вучић.

Фото/ Инстаграм/БудућностсрбијеАВ/Танјуг

 

- Хрвати мисле да имају право да одређују шта ћете да кажете и да радите. Некадашње руководство Србије је пузило пред њима, а чим неко није такав и каже да поштује њихове жртве, али и тражи правду за побијену српску децу у Хрватској, одмах постаје најцрњи непријатељ. Исто како ће да забране Шведској и Финској улазак у НАТО, е исто тако ће да забране нама приступ ЕУ. Али ако је то цена - каже председник и додаје:

- Ако је цена да не будемо чланица ЕУ и ако треба са тим да се сагласимо да не треба да одговарају убице наше деце, мале Невенке и малог Жарка, баке и унука из породице Дрча... Извините, је л' су то вредности за које треба да се залажемо?! Такве вредности не можемо да прихватимо! Они заборављају да су најтежи злочини над Србима почињени на територији Хрватске.

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".