Маша Терзић је ћерка директора фудбалског клуба Црвена звезда, а у јавности је била позната и по тинејџерској вези са Вељком Ражнатовићем.


Терзићева је у поодмаклој трудноћи, а свог партнера још увек крије од јавности. Сада је на свом рођендану окупила родитеље, браћу и њихове породице.

Маша је блистала у црној чипкастој хаљини и поносно показивала труднички стомак док се фотографисала са званицама.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Њен изабраник је оно што многе занима, али Маша га и даље вешто крије, а и сам Звездан је изјавио како још увек не познаје баш најбоље зета. Једино што се зна јесте да је бизнисмен који не жели да буде присутан у медијима.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)


- Мислим да сам лаган, јер им се уопште не мешам. Пуштам их да живе своје животе. Њега још не познајем најбоље, али ако је Маша срећна, и ако је то њен избор, ја сам срећан - рекао је Звездан једном.

Маша Терзић је прославила 26. рођендан у кругу најближих, а све време је позирала грлећи стомак и није могла да сакрије срећу и задовољство.

Подсетимо, она је активна на Инстаграму где редовно објављује своје фотографије, а многобројни коментари говоре да Маша изгледа фантастично непосредно пред порођај.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".