Maša Terzić je ćerka direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda, a u javnosti je bila poznata i po tinejdžerskoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem.


Terzićeva je u poodmakloj trudnoći, a svog partnera još uvek krije od javnosti. Sada je na svom rođendanu okupila roditelje, braću i njihove porodice.

Maša je blistala u crnoj čipkastoj haljini i ponosno pokazivala trudnički stomak dok se fotografisala sa zvanicama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

NJen izabranik je ono što mnoge zanima, ali Maša ga i dalje vešto krije, a i sam Zvezdan je izjavio kako još uvek ne poznaje baš najbolje zeta. Jedino što se zna jeste da je biznismen koji ne želi da bude prisutan u medijima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)


- Mislim da sam lagan, jer im se uopšte ne mešam. Puštam ih da žive svoje živote. NJega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan - rekao je Zvezdan jednom.

Maša Terzić je proslavila 26. rođendan u krugu najbližih, a sve vreme je pozirala grleći stomak i nije mogla da sakrije sreću i zadovoljstvo.

Podsetimo, ona je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje svoje fotografije, a mnogobrojni komentari govore da Maša izgleda fantastično neposredno pred porođaj.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".