Зорица Брунцлик не крије да је потекла из сиромашне породице и да је у детињству једно јаје делила са свим члановима породице, а данас жели да покаже колико је успела у животу.

Фото:Јутјуб принтскрин

 

Одраз свега тога јесте и велелепна кућа у којој живи са Мирољубом Аранђеловићем Кемишом у Крњачи.

Фото:Јутјуб принтскрин

 

- Ми смо заиста као породица били сиромашни, неко ко је делио једно јаје на четири дела са још три брата. А онда дођете у ситуацију да можете да поједете колико хоћете јаја и сви оло вас - казала је Зорица у емисији "На вечери код" за коју је отворила врата дома и додала:

- Често ми кажу деца: "Што то стлано понављаш?". Ја кажем: "Не понављам ја то због вас, већ због себе". Само да никада не заборавим одакле сам дошла, а шта сам постигла - закључује Брунцликова.

Фото:Јутјуб принтскрин

 

У одређеним деловима куће може се приметити да је намештај реновиран и да су додати неки нови детаљи попут леопардовог крзна које стоји на зиду.

Зорица у оквиру дворишта поседује и базен на ком се она и Мирољуб често купају преко лета. Али то није све, у луксузном дому има сопствени музички студио, фризерски салон, као и салу у којој јој долазе гости када организује разне породичне прославе.

Зорица има посебну просторију у којој јој стоје све музичке награде.

Фото:Јутјуб принтскрин

 

- У овој просторији би била каријера Зорице Брунцлик од 47 година, као и Мирољуба Аранђеловића Кемиша као аутора. Овде се налазе све моје награде. Најдражи ми је опанак "Посело на Калемегдану". Када добијеш тај опанак, то значи да ти је те године песма била најслушанија. Добила сам то признање за песму "Ја знам". Обоје смо добили признања да смо национални уметници Србије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".