Данијел Поповић је био једна од највећих заводника бивше Југославије и човек којег су од првог дана појављивања на музичкој сцени пратили само скандали. 

Чувена нумера Џули била је његова карта за пут препун популарности.  Док је имао много новца није се либио да га позајми сваком ко би му га затражио, али касније у животу се показало да му то није донело добро. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Маxим2291

 
 

У последњих неколико година он је наступао по мањим клубовима у региону, а "Џули" му је и даље био главни хит. Имао их је он још неколико у каријери ("Дај обуци левисице", "Био сам наиван"...), али су ауторска права добили спонзори и менаџери који су с њим радили у време његове највеће славе. 

Данијел се женио чак четири пута, а његова последња жена је у неколико наврата говорила о њему у медијима.

- Он не пије и не дрогира се. Једино пуши и пије пуно кафе. То су његови једини трошкови. Не може себи и мени да приушти две недеље одмора или неко путовање, али живећемо нормално док сам ја жива и здрава. Некада је заиста имао много пара, али тада је сваком давао јер је добар човек. Зато је вероватно и дао онакву изјаву - рекла је једном приликом Данијелова супруга Александра.

 

 

Данијел је некада био веома популаран међу женама. Због тога иза себе има четири брака. 

С првом супругом Мајом, бившом македонском мане­кенком, има ћерку Анамарију. Њих две живе у Скопљу. С другом супругом Сањом Бједов Поповић има сина и ћерку, а с трећом, бившом конобарицом Сандром Грекшо, сина Доминика.У хрватским таблоидима трећа супруга Сандра га је оптуживала како је развратник и насилник.

Данијел је недавно гостовао у једној популарној домаћој емисији у којој је открио и да је нумера Џули његова композиција, као и да је поменута девојка постојала у стварном животу. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Прва ТВ

 

 

- Стварам цео свој живот, разлог је неизмерна љубав према музици. Волим да помажем млађим колегама - рекао је Данијел Поповић.

- Џули је моја композиција. Била је једна девојка на мору, звала се Ангела Басеврал - звао сам је Џули - рекао је певач.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".