Danijel Popović je bio jedna od najvećih zavodnika bivše Jugoslavije i čovek kojeg su od prvog dana pojavljivanja na muzičkoj sceni pratili samo skandali. 

Čuvena numera DŽuli bila je njegova karta za put prepun popularnosti.  Dok je imao mnogo novca nije se libio da ga pozajmi svakom ko bi mu ga zatražio, ali kasnije u životu se pokazalo da mu to nije donelo dobro. 

Foto: Jutjub printskrin/Maxim2291

 
 

U poslednjih nekoliko godina on je nastupao po manjim klubovima u regionu, a "DŽuli" mu je i dalje bio glavni hit. Imao ih je on još nekoliko u karijeri ("Daj obuci levisice", "Bio sam naivan"...), ali su autorska prava dobili sponzori i menadžeri koji su s njim radili u vreme njegove najveće slave. 

Danijel se ženio čak četiri puta, a njegova poslednja žena je u nekoliko navrata govorila o njemu u medijima.

- On ne pije i ne drogira se. Jedino puši i pije puno kafe. To su njegovi jedini troškovi. Ne može sebi i meni da priušti dve nedelje odmora ili neko putovanje, ali živećemo normalno dok sam ja živa i zdrava. Nekada je zaista imao mnogo para, ali tada je svakom davao jer je dobar čovek. Zato je verovatno i dao onakvu izjavu - rekla je jednom prilikom Danijelova supruga Aleksandra.

 

 

Danijel je nekada bio veoma popularan među ženama. Zbog toga iza sebe ima četiri braka. 

S prvom suprugom Majom, bivšom makedonskom mane­kenkom, ima ćerku Anamariju. NJih dve žive u Skoplju. S drugom suprugom Sanjom Bjedov Popović ima sina i ćerku, a s trećom, bivšom konobaricom Sandrom Grekšo, sina Dominika.U hrvatskim tabloidima treća supruga Sandra ga je optuživala kako je razvratnik i nasilnik.

Danijel je nedavno gostovao u jednoj popularnoj domaćoj emisiji u kojoj je otkrio i da je numera DŽuli njegova kompozicija, kao i da je pomenuta devojka postojala u stvarnom životu. 

Foto: Jutjub printskrin/Prva TV

 

 

- Stvaram ceo svoj život, razlog je neizmerna ljubav prema muzici. Volim da pomažem mlađim kolegama - rekao je Danijel Popović.

- DŽuli je moja kompozicija. Bila je jedna devojka na moru, zvala se Angela Basevral - zvao sam je DŽuli - rekao je pevač.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".