Како је испричала, власника елитног ресторана Маја је упознала преко И.Ш., која јој је и понудила да направи сасатанак са њим. Део новца који је том приликом зарадила Вукчевићева је предала И.Ш. недалеко од једног другог, такође познатог ресторана, где И.Ш. живи. Верује се да су у елитни ресторан долазили многи утицајни људи те да Маја није једина која је долазила и налазила клијенте тамо. 

Вукчевићева је сина предузетника, који има у очевој фирми функцију менаџера и удео у наследству Маја је упознала 10. јануара ове године од ког је добила 1.000 евра. Остале детаље пред полицијом, Маја није желела да дели. Како је рекла, И.Ш. јој је први пут наместила клијента. . Остале клијенте сретала је преко Јелене Јојић и А. К.

Душица Грабовић јој је помогла да упозна албанског бизнисмена Д. Л.

Према њеним речима Д.Л. је упознала 29. новембра прошле године у Тирани. Док је боравила тамо, сазнала је да није прва девојка из Србије која је била код њега.

Бизнисмен се често појављује  у  албанским медијама и има седморо деце и две жене, а Сорају Вучелић је купио џип вредан 75.000 евра.

Пар је наводно стално путовао и боравио на многим егзотичним дестинацијама. Разишли су се, наводно, након што је схватио да се Сораја води пуким интересом.

Због ово човека  и других „момака” из Албаније, по писању црногорске штампе, дошло је и до рата између девојака из Србије и Црне Горе које се баве најстаријим занатом на свету.

Разлоге раздора јесте извесни И., још један клијент Вукчевићеве, који увек одседа у једном од новоизграђених хотела кад је у Београду.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".