-  Чини ми се да је Нови Сад сачувао у мени оно најлепше, оно чиме се Београђани данас одушевевљавају, а мени је то просто урођено. Прво, добро васпитање од стране родитеља који су усадили најлепше особине коју сваки човек треба да има, а то су љубав и стабилност. Друго, понављам оно што Београђани стално кажу: "Боже, како је она васпитана", а то је да знаш да кажеш "добар дан и довиђења", да питаш како си. Београд као велики град је мало изгубио мало тај шлиф, мало је изгубио међуљудске односе, па слободно могу да кажем и комшијске односе - истакла је Наташа и испричала анегдоту коју је доживела након што је напустила Нови Сад и преселила се у Београд. 

 

 

- Кад сам се доселила, била сам јако тужна једно време јер нисам могла да прилагодим уопште, иако сам 10 година пре тога путовала, али једно је путовати, а друго живети. Када сам се уселила у своју зграду, дешавало ми се да прођем и нико ми се просто не јавља. Онда сам из бунта вештачки почела да изговарам "добар дан" и даље ми се нико није јављао, а онда сам постала смешна комшијама и касније чим ме виде буде "добар дан, комшинице". Увек постоји начин да дођеш до људи - открила је певачица.

- Постоји љубав без интереса и без икаквог разлога. Верујте, некад је чак и вештачки изазовите, јер свако од нас је у принципу само човек и сви смо добри, само некад то заборавимо и на то треба подсетити - закључила је Наташа.

 

 

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".