Савет је да одаберете нијансу жуте која одговара вашем карактеру и која ће вам бити пријатна за око. То могу бити топлије и мекше нијансе, као и пуне боје са примесама златних или „сенф“ тонова.

Фото: Промо

 

 

Уколико нисте спремни да окречите велику површину зида у жуто, можете се определити за неки мањи кутак који ће освежити амбијент. Комода ЕТНА 3К3Ф у декору сивог храста веома је практичан избор за амбијент, а савршено би се уклопило да мањи зид иза ње окречите у земљано златно жуту нијансу. На зид можете да окачите слику ДРВО која ће унети дашак природе.

Уколико се одлучите за јарко жуту боју, не препоручује се да она буде избор за уређење целе собе. Амбијенти са тамнијом бојом зидова могу бити улепшани и осветљени јарко жутом акцент бојом, која може бити у виду столице или фотеље, попут столице на љуљање YОКА. Јарко жуту можете увести и кроз жуто-златни декор собе, а интезивне боје зидова и шаре тапета су одличне за украшавање жутим детаљима.

Фото: Промо

 

 

На зид као декорацију можете поставити и зидне полице ВКС-80052 и ВКС-80026 са металном конструкцијом, на које можете поређати аутентичне жуте ситнице.

Жута боја може бити заступљена и у вашој спаваћој соби. Уз земљане боје зидова можете бирати комаде намештаја у сивој боји. Главни комад у спаваћој соби може бити француски лежај ЛОЗАНА у сивом штофу, уз који се сјајно уклапају сива комода ДУЕРО 5Ф и гардеробер СИЕРРА 180 ОГ у истој боји, који има и огледало.

Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да оваквом амбијенту додате прекривач у златно жутој боји, попут прекривача ДИАМОНД, уз још пар декоративних јастучића у истој или сличној нијанси и ваша соба ће потпуно засијати.

Фото: Промо

 

 

Жута је боја добродошлице, одлична је и за предсобља и ходнике, као и за трпезарије. У зависности од изабране нијансе жуте, зависиће и енергија у дому. Интензивна, чисто жута, поправља расположење, пригушена жута делује умирујуће, неутрална златно жута доноси топлину лета у ваш дом, а бледо жута нијанса може учинити да простор изгледа веће. Широк спектар жутих нијанси даје флексибилност у уређењу ентеријера, а на вама је само да одаберете вашу омиљену нијансу жуте која ће учинити да ваш дом засија новом енергијом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".