Познато је да бивши супружници нису у најбољим односима. Међутим, певач своју некадашњу жену у јавности не коментарише, до она њега с времена на време провоцира. Сада је то урадила на Твитеру, када је на суптилан начин хтела да га прозове.

Један твитераш је написао: "Понекад ме је срамота да кажем одакле сам, па кажем да сам из Београда".

Прва која му је одговорила на твит јесте Кија, која је написала: "Вишњичка Бања. Села треба неговати", алудирајући на то да је њен бивши тамо купио кућу.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако је било оних који су лајковали Кијин одговор, Слобини фанови су се обрушили на њу.

- Мислиш села попут Миријева и Звездаре где ти купујеш јефтине гарсоњере од 30 и 40 квадрата, парама од ријалитија? Поклони се онима који су успешнији и богатији од тебе, а немој љубоморисати. Те куће у Вишњичкој бањи су много скупље од твојих "некретнина" - један је од коментара, а низали су се и други:

- Нисмо криви што је Кија сиромашна и неуспешна. И што живи на београдској периферији у јефтиним гарсоњерама. Па љубоморише и пљује оне који су богати и успешни. Ово смо чекали, није могла више да издржи, морала је да се огласи. Комплекси и љубомора је ударају на све стране.

Фото: Твитер принтскрин

 

 

Коцкарева је тада написала: "Пардон, исправка, Зрењанин. И шта ћемо сад?", поново алудирајући на Слобу, који се није оглашавао.

Подсетимо, певач се недавно похвалио да се коначно уселио у луксузну кућу са базеном у Вишњичкој бањи, те да ужива са супругом Јеленом Ђуричанин и њена два сина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".