Милош и Душица су раскинули пре неколико дана, а фудбалер је наводно одмах кренуо да мува Кију.

- Чава не зна којој ће пре! Некад нам делује да заправо воли обе, јер када са једном раскине, има потребу да поново заведе другу. Пошто га је недавно Душица оставила, он је одмах контактирао Кију у жељи да се помире - прича добро обавештен извор близак бившем фудбалеру.

- Искрено, одувала га је! Била је повређена што се Милош одмах после раскида с њом вратио Душици. Зато је сада искулирала све његове поруке, мада није искључено да ће попустити ако Чава буде упоран. Њих двоје имају баш турбулентан однос - завршава причу извор за "Информер".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Подсетимо, Душица и Милош започели су везу средином 2018. године. Почетком 2019. су раскинули, фудбалер је потом упао у тајну везу са Коцкаревом. Међутим, њих двоје нису могли дуго да се скривају. Годину дана касније Кија и Чава су раскинули, а недуго потом фудбалер се вратио водитељки Пинка. Неколико месеци су уживали у љубави, пропутовали заједно "пола света", али је Душица све изненадила протеклог викенда кад је изјавила да су се поново "растали због непремостивих разлика".