Miloš i Dušica su raskinuli pre nekoliko dana, a fudbaler je navodno odmah krenuo da muva Kiju.

- Čava ne zna kojoj će pre! Nekad nam deluje da zapravo voli obe, jer kada sa jednom raskine, ima potrebu da ponovo zavede drugu. Pošto ga je nedavno Dušica ostavila, on je odmah kontaktirao Kiju u želji da se pomire - priča dobro obavešten izvor blizak bivšem fudbaleru.

- Iskreno, oduvala ga je! Bila je povređena što se Miloš odmah posle raskida s njom vratio Dušici. Zato je sada iskulirala sve njegove poruke, mada nije isključeno da će popustiti ako Čava bude uporan. NJih dvoje imaju baš turbulentan odnos - završava priču izvor za "Informer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Podsetimo, Dušica i Miloš započeli su vezu sredinom 2018. godine. Početkom 2019. su raskinuli, fudbaler je potom upao u tajnu vezu sa Kockarevom. Međutim, njih dvoje nisu mogli dugo da se skrivaju. Godinu dana kasnije Kija i Čava su raskinuli, a nedugo potom fudbaler se vratio voditeljki Pinka. Nekoliko meseci su uživali u ljubavi, proputovali zajedno "pola sveta", ali je Dušica sve iznenadila proteklog vikenda kad je izjavila da su se ponovo "rastali zbog nepremostivih razlika".