Овог пута у улози војника нашао се глумац и кореограф Милан Громилић, првак Позоришта на Теразијама, који је провео један дан у 246. батаљону АБХО, где се упознао са задацима и обуком у оквиру те јединице, саопштило је Министарство одбране.

Фото:Танјуг/Министарство одбране/Даримир Банда

 

-Иако је Милан са нама био само један дан, увек је добродошао. Било би боље да је војник без браде, али смо му прогледали кроз прсте. Хвала што си данас био део нашег строја-, написао је министар Стефановић на свом Инстаграм налогу.

Фото:Танјуг/Министарство одбране/Даримир Банда

 

Циљ пројекта „Војник на један дан“, у ком јавне личности проводе један дан као војници у некој од јединица Војске Србије, је популаризација војног позива, а до сада је реализовано снимање епизода у којима су учествовали певачица Милица Тодоровић у Речној флотили, група „Хуррицане“ у Гарди, ватерполиста Филип Филиповић у Другом центру за обуку у Ваљеву и виолиниста Стефан Миленковић у 63. падобранској бригади.

Фото:Танјуг/Министарство одбране/Даримир Банда

 

Снимању су присуствовали и начелник Кабинета министра одбране пуковник Стеван Котарлић и командант 246. батаљона АБХО потпуковник Владимир Филиповић, наведено је у саопштењу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".