Чланови породице и пријатељи не могу да се помире са тим да су остали без најмилијег, Према незваничним информацијама, млађа Видојева ћерка, Уна Софија, још не зна да јој је отац преминуо.

Фото: Antonio Ahel/АТА имагес

 

- Видојевој старијој ћерки Матеи су одмах саопштили шта се догодило, то је баш тешко примила. Није могла да верује, данима плаче и не жели да излађе из куће. Међутим, млађа ћерка Уна Софија још не зна да је остала без оца - започиње извор и наставља:

- Уна је била Видојева мезимица, па је сваки слободан тренутак користио да проведе са њом. Сазнање да јој је отац умро сигурно би је потресло, те Николина размишља како да јој то најбезболније каже с обзиром на то да има само осам година. Николина се труди да буде јака, скрива сузе од свих, ретко шта и проговори, али само она зна најбоље како јој је - каже извор.

Иначе, Матеа се са мајком опростила од Видоја потресном читуљом.

- Драги тата, нека ти моја бескрајна љубав буде водиља међу звездама, а ја ћу гледати у небо и знаћу да ме чуваш. Мирно путуј небеским пространствима, а мама и ја ћемо те заувек носити у својим срцима. Твоја Матеа и Лана - стоји у читуљи.

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".