Članovi porodice i prijatelji ne mogu da se pomire sa tim da su ostali bez najmilijeg, Prema nezvaničnim informacijama, mlađa Vidojeva ćerka, Una Sofija, još ne zna da joj je otac preminuo.

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

- Vidojevoj starijoj ćerki Matei su odmah saopštili šta se dogodilo, to je baš teško primila. Nije mogla da veruje, danima plače i ne želi da izlađe iz kuće. Međutim, mlađa ćerka Una Sofija još ne zna da je ostala bez oca - započinje izvor i nastavlja:

- Una je bila Vidojeva mezimica, pa je svaki slobodan trenutak koristio da provede sa njom. Saznanje da joj je otac umro sigurno bi je potreslo, te Nikolina razmišlja kako da joj to najbezbolnije kaže s obzirom na to da ima samo osam godina. Nikolina se trudi da bude jaka, skriva suze od svih, retko šta i progovori, ali samo ona zna najbolje kako joj je - kaže izvor.

Inače, Matea se sa majkom oprostila od Vidoja potresnom čituljom.

- Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana - stoji u čitulji.

(Kurir.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".