Констракта је  "оборила с ногу" када се на "тиркизном тепиху" појавила као Меган Маркл, док је  кореографија за песму "In corpore sano" с којом ће представљати Србију на Евровизији 2022 постала је хит широм света.

Фото: Принтскрин/Јујуб/РТС песма Евровизије- Званични канал

 

На новинаркин коментар током интервјуа да је '' песма заразна'', Ана је одговорила: 

- Па, испоставило се да јесте. Управо сте рекли да је заразна! Мислим да је лако... 'Бити здрава' је лако и покрети су лаки... и ето, ту смо", рекла је Констракта и додала да је песму смислила док је шетала свог пса Рокија, те да је текстове забележила у телефону.- одговорила је Констракта

Наша  представница је  привукла за кратко време невероватну пажњу јавности од када победила на "Избору песме за Евровизију 2022". Песма "In corpore sano" само на јутјубу има више од 14 милиона прегледа, а прва проба у Торину такође је наишла на велико интересовање на интернету.

Фото: Принтскрин/Јујуб/SED center

 

Фото: Принтскрин/Јујуб/SED center

 

Поред свега тога, осим текста, пажњу је привукла и оргинална а кореографија. Широм света људи су почели да имитирају Констрактино махање рукама. Уметница је открила шта махање уствари значи- полукружно покретање представља аплауз на језику глувонемих. Такорећи, Констракта ће отпевати песму која садржи елементе три језика- српског, знаковног и латинског. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".