Konstrakta je  "oborila s nogu" kada se na "tirkiznom tepihu" pojavila kao Megan Markl, dok je  koreografija za pesmu "In corpore sano" s kojom će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2022 postala je hit širom sveta.

Foto: Printskrin/Jujub/RTS pesma Evrovizije- Zvanični kanal

 

Na novinarkin komentar tokom intervjua da je '' pesma zarazna'', Ana je odgovorila: 

- Pa, ispostavilo se da jeste. Upravo ste rekli da je zarazna! Mislim da je lako... 'Biti zdrava' je lako i pokreti su laki... i eto, tu smo", rekla je Konstrakta i dodala da je pesmu smislila dok je šetala svog psa Rokija, te da je tekstove zabeležila u telefonu.- odgovorila je Konstrakta

Naša  predstavnica je  privukla za kratko vreme neverovatnu pažnju javnosti od kada pobedila na "Izboru pesme za Evroviziju 2022". Pesma "In corpore sano" samo na jutjubu ima više od 14 miliona pregleda, a prva proba u Torinu takođe je naišla na veliko interesovanje na internetu.

Foto: Printskrin/Jujub/SED center

 

Foto: Printskrin/Jujub/SED center

 

Pored svega toga, osim teksta, pažnju je privukla i orginalna a koreografija. Širom sveta ljudi su počeli da imitiraju Konstraktino mahanje rukama. Umetnica je otkrila šta mahanje ustvari znači- polukružno pokretanje predstavlja aplauz na jeziku gluvonemih. Takoreći, Konstrakta će otpevati pesmu koja sadrži elemente tri jezika- srpskog, znakovnog i latinskog. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".