Домаће тржиште вода обогаћено је природном газираном водом, са обронака чистих Хомољских планина. Роса Хомоље је вода високог квалитета и одличног минералног састава, са високим садржајем калцијума, која ће се пунити у Нересници.

Председник Вучић најавио је реконструкцију бројних путева и радова, побољшање туризма и велику шансу за читав крај.

- Долазићу чешће и више. Хоћемо да урадимо болницу до краја, и да се боримо за мир, стабилност и веће плате и пензије. Хвала што сте веровали и што поштујете све што радимо. Заједно можемо још много тога, можемо да враћамо наше људе и зато нам треба још један инвеститор овде у Кучеву - рекао је председник. 

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

- Хвала вам што сте увек веровали у озбиљност и одговорност, баш као што сам и ја веровао у вашу љубав према Србији - поручио је председник пре обиласка пунионице.

Потом је председник кренуо у обилазак погона уз разговор са запосленима, где му је објашњено како фабрика функционише, као и да је реч о води која није хемијски третирана, већ је здрава, природна, и садржи трећину дневне потребе за калцијумом. Домаћини су нагласили да је највише новца уложено у лабораторију за проверу квалитета.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

- Где год Кока-Кола да дође, људи ће имати сигуран посао, сигуран квалитет. Кока-Кола има ненадмашан квалитет - рекао је Вучић.

- Пуно ми је срце, ненадмашан је осећај имати Кока-кола у Србији, овде у Нересници! Нови живот за овај крај, зато желим да, као феникс из пепела, хомољска птица узлети, да људи одавде из Кучева, поново осете наду у другачију и бољу будућност, а ми ћемо им помоћи да тај сан досањају - написао је председник Вучић на званичном Инстаграм профилу. 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".