- Јако мало људи зна нашу причу, која је јако интересантна. Јанко је неко ко је много путовао када је био активан играч, ми смо се упознали кад смо били млади, 21,22 године, како време лети... Мене је мој комшија Пуфи похвалио Јанку, дао му мој број телефона, без да ме је уопште видео. Јанко је мене звао, али ја се, срећом, нисам јавила- започела је Биљана.

- После годину дана ми смо се упознали преко пријатеља, где се он мени представио и рекао ми да већ има мој број телефона и питао зашто се не јављам већ годину дана- наставила је она Биљана.

Дизајнерка је истакла да није била у потпуности упозната с Јанковом каријером и славом.

-Судбина је, али да сам се под тим околностима јавила у том тренутку и да се он представио, с обзиром да ја нисам била неки тениски фан, нисам пратила толико наше спортисте, нисам била упозната са његовим именом и презименом на том нивоу... Да сам се јавила и да је он захтевао да се упознамо тек тако, ја бих то одбила истог тренутка- рекла је Биљана и додала да преферира да упознавање и удварање тече старомодно и верује да је добро што се није јавила годину дана пре првог сусрета.

-Ја сам старомодна и волим кад се мушкарац удвара жени, а не да окрене телефон, то је најлакша ствар. Волим кад се жена осваја на постепан и романтичан начин, што је он после годину дана и учинио. Срећа да се нисам тада јавила, јер ко зна да ли бисмо данас били породица и имали двоје предивне деце. 

(Мондо) 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".