Како је једном истакла да би волела да, у случају своје победе, тамо организује "Евровизију", према сазнањима екипе емисије "Премијера - Викенд специјал", мештани се са тиме свакако слажу. Пред камерама емисије су се, иначе, нашли и њен стриц, стрина, а поменули су и покојну баку Десу, за коју је Ана Ђурић била посебно везана. 

- Ја сам јој стриц, а мој син брат од стрица. Ми ту живимо, овде је била њена стара кућа. Отишли су за Београд... Ова стругара је радила јако добро. Ана је била везана за своју баку Десу. Деса је била домаћица. Сира, краве... - говорио је он, па се дотакао и прича о томе како је Деса знала да гледа у џигерицу.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Она је била шаљивџија, хумористична. Волела је са свима да се шали, сви су је у селу знали и волели. Баба Деса... Волео бих да доведе "Евровизију" у Глибовац, цео свет је сада чуо за нас - прокоментарисао је он, па уједно и показао некадашњу Десину кућу.

Мештани Глибовца, с друге стране, такође су имали само речи хвале за представницу Србије на овогодишњем престижном музичком такмичењу.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Стрина није штедела на комплиментима.

- Шта стрина да каже са синовицу? Све најбоље. Пратимо од почетка, навијамо. Одмах сам звала девера. Нисам се изненадила. Прошле године је долазила овде са супругом и децом, хтела је да посети бабин гроб. Рекла сам јој: "Сврати, сине, на кафу", „Ана, што не певаш као раније?" ...Кад, оно, ето је песма. Једино што смо запамтили је: "Бити здрава!" Надам се да ће да победи јер је текст добар у ово време кад се лечимо од короне. Прање руку је сада посебно важно, да будемо здрави - изјавила је она.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

Једна комшиница је такође добила реч. 

- Само да победи! Да не лажем, испрва ми се није свидела песма, а после кад чујем, има смисла - нагласила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".