Луна Ђогани открива да ју је ћерка променила на боље.


- Миа нас је све променила на боље. Свакако да још увек учим, не можеш никад да будеш спреман на то. Сваки дан је изазов, скоро је била болесна, први пут сам прошла температуру и лекове. Плакала сам, гледам своје дете које није у добром стању. Јако сам то тешко поднела. Миа је посебно дете, улепшала ми је живот. Сваки дан слатке муке. Увек сам желала да будем млада мама, ако да Бог ускоро и друго дете, да завршим то док сам млада. Касније да одем лепо у пензију - прича Луна.

- Волела бих да имам сина. Да буде на мене, она је татина. У мојој породици су све жене, а ја бих волела сина, као изазов, нешто ново - каже она.

Фото: АТА имагес

 

- Некад сам досадна, кукам много. Али кажем, најтеже ми пада то неспавање. Слатке су муке, али проћи ће - додаје Ђоганијева.

- Нови стан ми је савршен, породични дом, уживамо у њему и лепо је. Мој стан се издаје увелико. Одмах је у А блоку отишао, људи воле да живе тамо. Тај стан ми је супер инвестиција. Хвала мојој мами што га је опремила, крваво сам га зарадила и ред је да нечему служи.

Истиче да ће наставити да се бави јавним послом, али да себе у будућности не види као певачицу.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам се опробала у ономе што волим, али не могу да кажем да ћу наставити да се бавим музиком. Не због других. Не бих веровала када би ми неко рекао да може од тога толико лепо да се зарађује. Тренутно сам базирана на Јутјубу, имам много планова, али не бих да откривам. Свакако сам ту, иде ми супер. Реално, не видим себе у музици, јесам за јавни посао, али нисам за музику. Нисам ја певачица. Сви ми кажу да треба да будем пред камерама, да се сликам, мени то стоји, али не мора да буде музика - признаје Луна.

За крај је открила око чега се саветује са мајком Анабелом:

Фото: АТА имагес

 

- Анабелу сваки дан питам нешто ново за Миу. С малом децом никад не знаш. Бланкица је најбоља тетка на свету, она је најмања и највише учествује око Мије - прича Луна Ђогани.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".