Водитељ је у марту хитно оперисан, а јуче се огласио на мрежама, те саопштио да ће након дуге борбе с тешком болешћу каријеру за сада наставити иза камера.

Иначе, водитељ је у марту због пуцања слепог црева завршио у болници где је био хитно оперисан, а опоравак је срећом прошао у најбољем реду.

Водитељу су 2012. године установили тумор на крајницима, након чега су уследиле године лечења, а највећа подршка у тим тренуцима била му је супруга Миона, која је девет година млађа од њега.

 

 

Када му се десила опака болест, Деки је јавно причао о томе.

- У тим тренуцима човек само размишља о својој породици, о својој малој деци које нисам извео на пут. Размишљао сам о мом Вукашину, и управо док ово говорим гледам његову и Ланину фотографију која се налази на мом радном столу. Просто нисам научио Вукашина да игра фудбал и кошарку, Лану нисам одвео пред олтар код њеног будућег супруга, иако је мала, то ми је било у подсвести као нека обавеза. С друге стране, нисам смео себи да дозволим да се предам јер просто не смем да будем себичан да својој супрузи оставим толики терет и да се она брине и жртвује за породицу, а то ради и овако и онако. То су биле неке ствари које су ми биле у глави док сам пролазио кроз те непријатне животне изазове - искрен је био Дејан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".