Кажу да једино наша душа зна шта нам тачно треба, стога се њеним жељама, ако нас већ привлачи некоме, не треба опирати, већ име љубави треба наглас изговарати. Управо тиме, верујемо да се водио син Лидије Вукићевић, спортски менаџер Андреј Мркела када је одлучио да своју изабраницу Нађу Илић коначно представи јавности и то путем "Инстаграм" профила. 


На фотографији, чији садржај су готово сви медији прокоментарисали, Андрејева изабраница с намером је сакрила лик, стога о њеној лепоти не можемо са сигурношћу говорити, ипак оно што се види јесте да је реч о згодној, атрактивној младој дами од стила. Будући да син Лидије Вукићевић нема обичај да на друштвеним мрежама открива много од свог емотивног живота и да се најчешће на његовим објавама могу видети спортски догађаји, овај мали излет у непознато сви су прокоментарисали као начин да покаже да је коначно нашао девојку свог живота, а можда и да ће са њом ускоро стати на луди камен. 

Привилегију да упозна наследникову изабраницу, која очигледно заузима посебно место у његовом срцу, Лидија је имала много пре, чак ју је запратила и на "Инстаграму", лајкује јој фотографије, што говори у прилог томе да са њом гаји диван, другарски однос, какав одувек има са оба сина и Андрејем, али и његовим братом, пилотом Давидом. О свему отворено са њима прича, па чак и о девојкама.

‒ Нисам била од мајки које сматрају да је најважније сваког дана деци скувати ручак, мени је био приоритет да са њима константно разговарам. Дешавало се да причам до раних јутарњих сати и, што је најважније, на њихову иницијативу, не на моју. Срећна сам кад видим да је тај начин васпитања дао резултате и да су израсли у момке за пример ‒ изјавила је раније Лидија, за коју је, чини се, време стало, те само тако повремено фотографије њених синова и чињеница да им је време за женидбу откривају колико је искуства заправо иза ње.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".