- Једном су Тита питали како издржава све ове године и не стари, а она каже ”Па немам кад да остарим, стално радим”, е то исто важи и за мене некадашњу Титову пионирку. За време Тита нисмо ни знали шта је Луи Витон, носили смо ко шта има. Ја сам пред Титом певала у својој матурској хаљини - почиње Сузана.

 

Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ suzanamancicofficial

 

 

- Симеон је дошао на ову свадбу, он воли моју децу, подједнако их је гајио као и ја. Ово је јако важно кумство. Ми смо заједно, али на свој начин, онако како нама одговара. Слажемо, се проводимо се, али некад се и посвађамо, обично око глупости. То је једна веома чврста веза која је пре 4 године окончана и браком, данас је ставио И бурму - каже Манчићева у емисији “Премијера-викенд специјал”.

- Волела сам туђе и туђе је волело мене, али Бог тако подели карте да се свако врати где треба. Никог никада нисам хтела да повредим, али кад се љубав деси, то је онда то. У љубави нема правила, али увек треба да постоји ферплеј и поштовање - прича Сузана.

Фото: Архива Новости

 

 

- Ја нисам много плакала због љубави, одгајана сам тако да у љубави уживам док траје. Али пошто ништа нема гаранцију, па ни љубав, када то прође треба је пустити. Ја сам сазнала тако да се радујем туђој срећи. Деси се и да плачем због љубави, ретко, али деси се. Пола сата и идемо даље. Љубав је најслободнија форма на овој планети, не можеш ти неког натерати да те воли ако не жели да те воли - прича Сузана.

Признала је да ли се са ове тачке гледишта каје због неких ствари:

Фото: Игор Маринковић

 

 

- У школи смо учили "Кога највише волиш? - Друга Тита!" Тито је био видно нервозан када сам га видела. Ми смо дали мали програм на Тари, он је био јако нерасположен, његове пудлице су лајале. Не знам какав је био, мој отац је био новинар ”Борбе”, пратио је Тита. Он нам је уливао сигурност, био је вођа, лидер, лукав, паметан. То тек сад видимо… Тито је један део историје који ја памтим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".