Како пишу медији, отац Барбаре Бобак ћерки је запретио да ће са њом прекинути сваки контакт, уколико се врати непоправљивом певачу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Барбарин отац има приватну фирму за транспорт, а мајка је медицински радник. Иако у старту нису прихватили њену везу с Дарком, она им се клела да је оставио алкохол и да никада није имао везе са наркотицима. Таман што су кренули да попуштају и прихватају ту везу, догодило се хапшење које их је потпуно дотукло. Док је Дарко био у притвору, мајка ју је звала и у сузама молила да раскине веридбу и спаси их јавне срамоте - каже за "Ало" извор близак певачици и додаје да је отац Барбаре Бобак ово доживео као веома тежак ударац.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

 

- Њен отац је поштован, вредан и радан човек ког зна цео Нови Сад. Због срамоте не излази из куће и никоме се не јавља на телефон. Барбара је само дан након хапшења отишла у родитељски дом и тада јој је отац јасно ставио до знања да ће бити мртва за њега уколико опрости веренику. Правдала се да није знала да се Дарко дрогира, али њен отац није желео да је саслуша, будући да је она та која им се клела да су приче које о њему круже лажне и да му их смештају бивше жене.

Да ли ће се Дарко и Барбара помирити и да ли је певачица спремна да му опрости, остаје да видимо, али извор истиче да је она веома свесна да би то значио дефинитивни крај контакта са породицом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".