Певач сваки слободан тренутак користи да буде са супругом Александром и децом Анђелином и Михајлом.

- Да би брак опстао мора да постоји љубав, толеранција и компромис. На томе мора и да се ради, као што кажу: “Мора да се залива цвеће да би расло, ако га не заливаш оно увене”. Вероватно је то неки кључ успеха- каже за “Блиц” Бојан Васковић коме изабраница није из сфере јавног живота, али има потпуно разумевање за природу његовог посла.

Фото: АТА имагес

 

- Знам да она разуме мој посао. Ми смо заједно већ 10 година тако да је то већ једна животна рутина у смисли обавеза и свега што носи наш посао- каже Бојан.

На питање да ли су деца повукла музикалност на тату, Васковић одговара:

- Јесу. И на оба родитеља. И мама лепо пева. То је изгледа генетски. Анђелина већ показује афинитете према музици.

Леxингтон је недавно објавио сингл “Дугујем ти себе”. Да је њихова музика недостајала публици, доказ су позитивни коментари када је нова песма у питању.

- Презадовољни смо. Песма је била дуго код нас и ми смо били узбуђени све време док се припремала и снимала. То се пренело и на публику. Фантастично пролази. Изазива посебну емоцију- каже гитариста бенда Милош Вуксановић Вукса, а затим откривају где проналазе инспирацију:

- Инспирација је свуда око нас. Када су песме у питању, ми инспирацију проналазимо у нашем раду.

Фото: АТА имагес

 

Они су се осврнули на успех песама.

- Можда је хит превелика реч, али заиста по нашим наступима се то види. Девојке су наша публика. Осамдесет одсто публике чине даме што нама импонује. Надамо се да ће тако бити и у будуће- каже Вукса, а затим открива да ли му девојке прилазе на наступу с обзиром на то да је он члан бенда који није емотивно заузет.

- Да, не поклањају ништа специјално, али дешава се да приђу девојке. Логичније је да ја прилазим њима, али разне ситуације се дешавају- казао је он.

Фото: АТА имагес

 

Недавно је било две године од њиховог концерта у београдској Арени који се одржао мало пре почетка пандемије коронавируса.

- Искрено, ми волимо такве ствари поред ових клубских наступа који су присутни током године. Доласком лепог времена почињу и разне манифестације широм региона тако да ће бити доста концерата. Што се тиче солистичког концерта, искрено чекамо да се поново створе услови за све то. Да направимо један добар велики концерт. Заправо не један него више концерата као што је и планирано те 2020. године. Ми смо у Арени стартовали, то је био само почетак. А заправо смо имали план да направимо у свим већим градовима региона концерте. Али боже мој, наставићемо тамо где смо стали- наглашава Бојан, а затим се осврнуо и на америчку турнеју која ће бити у мају.

Фото: АТА имагес

 

- Планирамо 12. маја да полетимо из Београда. Искрено, баш се радујемо томе и жељно сви ишчекујемо, јер видимо да је велико интересовање публике- прича Васковић.

Ове године, како кажу славе пунолетство.

- Размишљамо исто, имамо исти циљ, уживамо у свему томе, целом процесу. Свако ради свој део посла и вероватно то резултира таквим песмама, концертима и генерално целокупном енергијом- истиче Бојан, док Вукса додаје:

- Мислим да је имати бенд велика бенефиција. Као фамилија смо и некако као да смо сваке године све ближи и приватно и пословно - истиче он.

Фото: АТА имагес

 

Бојан не искључује могућност да се бенд представи публици и на “Песми за Евровизију” када се укаже прави тренутак за то.

- Један наступ евровизијски захтева полугодишњи третман припрема. Ми смо видели да је то доста напорно и захтевно. Само певање није проблем, то нам је већ рутина али за то треба бити расположен и имати песму. Човек кад има песму за коју верује да би могла да направи неки успех на Евровизији и кад је расположен, може да се ангажује у том смеру - закључује Васковић.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".