Како пише у пријави, позната певачица је омаловажавала и вређала службеницу Центра за социјални рад, а сада је први пут прокометарисала  шта се догодило поводом овог догађаја и признала да је била у полицији. 

Фото: Милена Анђела

- Једино тачно је да сам била у полицији јер сам наводно "вређала службену особу". Пријаве још нема, колико ја знам, а ваљда бих знала. Била сам у Јавном тужилаштву јер су ме пријавиле бивша управница оне Поликлинике и актуелна директорка оне школе која ће децу уписивати без пријемног. Ја увек уредно одем, попричам са органима реда, захвале се они мени, захвалим се ја њима, кажу ми да сам доста екстензивна у својим исказима и то је то - казала је Северина у интервјуу за хрватску Глорију и тиме потврдила да је инцидента било.

Такође, полицијска управа из Загреба је саопштила шта се догодило:  

- Обавештавамо вас да су полицијски службеници Полицијске управе загребачке довршили криминалистичко истраживање над педесетогодишњакињом, због сумње у почињење прекршаја описаног у чланку 17 Закона о прекршајима против јавног реда и мира на штету запослене Центра за социјални рад Загреб, па ће оптужни предлог бити поднет Општинском прекршајном суду у Загребу редовним путем - обавестили су из загребачке Полицијске управе медије.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".