Поп звезда, Наташа Беквалац појавила се на једном престоничком догађају и испред бројних новинара одговарала је на актуелна питања.

На питање да ли са старијом ћерком Ханом Икодиновић има пријатељски однос, као и да ли јој поверава своје тајне, певачица је одговорила:

- Родитељи суштински никада не знају какав однос имају са децом и колико им се деца поверавају. Мислим да ми се моја ћерка баш поверава, и онда кад сазнам нешто, шокирам се. Трудим се да будем широких схватања, клинци уз помоћ интернета су направили џумбус своје врсте, али с друге стране блиско ми је то њено доба јер ни ја никад нисам порасла - испричала је Наташа.

Фото: АТА имагес

 

Као што је у јавности познато, певачица која има четрдесет година три пута разводила, први пут од бившег ватерполисте Данила Икодиновића, потом од бизнисмена Љубе Јовановића и на крају од Луке Лазукића. Осврнула је да су јој крахови брака веома тешко падали.

- Развод је веома стресна ствар и нико се још није развео зато што му је прелепо. Ако имате на уму и ако сте здраворазумна особа, наравно да се разводите да би вам било боље. То је један од начина да можете лакше да прегурате оно што је губитак, јер је распад породице велики стрес - истиче Наташа, која нема Твитер из одређених разлога.

Фото: АТА имагес

 

- Као што видите, немам га. Мислим да је то паметно јер оно што бих ја излупетала, прокоментарисала то не могу на Инстаграму - тврди Наташа, која је упитана и да ли би се четврти пут удала, а прокоментарисала је и глумца Милоша Биковића, с обзиром на то да ју је одушевио филм у којем га је гледала.

Фото: Д. Миловановић

 

- Како кажу, планирајте да вам се Бог смеје, тако да не планирам ништа. Моја сестра ме извела у биоскоп, филм је страшно духовит, Биковић је стварно дивнији него икад, јако је смешан. Предивне, реалне ситуације на духовит начин су приказане - рекла је Наташа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".