Некадашње заштитно лице телевизије Пинк, водитељка Катарина Шишмановић, коју су гледаоци највише упамтили по емисији "Све за љубав", последњих година се потпуно повукла из јавног живота.

Иако је нема у јавности, а ни толико често у Србији, Катарина је веома активна на друштвеним мрежама и њен Инстаграм профил обилује фотографијама с разних егзотичних дестинација које је посећивала током протеклог периода.

Фото: В. Данилов

 

Бивша водитељка празнике није провела у родној земљи, већ на Малдивима, одакле је објавила неколико фотографија. 

Пре тога је један период је боравила у Београду, а потом је с Малдива засенила новим фоткама на којима је показала савршену линију. 

Катарина је била међу најлепшим српским водитељкама, а у мају ове године ће прославити 39. рођендан. О њеном љубавном животу се често писало, а две бурне љубавне приче годинама су привлачиле пажњу медија.

Након неколико година паузе, вратила се на мале екране 2017. и водила квиз "Ко је на врху" с Миланом Калинићем, али се после тога поново повукла.

Није се много променила, а задржала је и природан изглед, за разлику од већине њених колегиница. Ипак, о њеном приватном животу се данас мало тога зна. 

Њене слике са путовања можете погледати у галерији у прилогу:

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".