- Након 13 година брака с Наталијом, ја сам се развео. Моја Маша се родила док сам био у хрватском затвору. Моја жена и ја три године већ нисмо били заједно. Имао сам три брака, али никад нисам био женскарош. Никаквих љубавних афера нисам имао.

Фото: Архива Новости

 

 

- За 13 година, колико сам био с бившом женом, ништа се није догодило што би изазвало њену сумњу. Онда сам се заљубио у Цецу. Рекао сам то жени. У ствари, то се постепено догађало. Цеца је била упорна. Отворено ми је говорила о својој љубави и ја сам је полако прихватао - изјавио је Аркан у једном интервјуу 1996. године.

Павле Стевовић, бивши финансијски директор Ражнатовићевих фирми, изјавио је једном приликом да Наталија и њена деца данас живе у Америци.

Фото: Инстаграм принтскрин/војинразнатовиц

 

 

- У Америци су, у Лос Анђелесу. Знам да живе тешко, муче се. Наталија чува децу, беби-ситерка је. Кажу ми да се разболела...Близанци и Милена су сви завршили колеџе, раде по два посла да би могли да живе, а најмлађа Маша се још школује - испричао је тада.

- Кад је сазнала да је Жељко у вези с Цецом. Прво је отишла у Француску, па онда у Грчку. У САД је отишла после Арканове смрт и породичне трагедије, кад је њен брат наводно убио породицу, па себе.

 Подсетимо, Наталија Мартиновић је прва супруга Жељка Ражнатовића Аркана. У браку су били 1985. до 1994. године. Аркан је са Наталијом добио четворо деце, близанце Војина и Николу и две ћерке Машу и Милену.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".