Певачица Александра Младеновић једна је од омиљених млађих певачица, а њен глас многи упоређују са бројним великим звездама.

Како је веома млада дошла у Београд из родне Житорађе, како би градила своју каријеру која је већ сада на завидном нивоу, Александра не крије да јој породица често фали, посебно на празнике када углавном ради, па чак ни на те дане не може да буе са њима.

Фото: АТА имагес

 

- Увек сам се радовала 1. мају и времену са породицом. Карантин за време короне је учинио да сам мање радила, ове године радим и прошле сам, али сам пре две године била са својима, роштиљали смо и пили пиво. Додуше, ја сам пила, да будем искрена, јер моји не пију - каже кроз смех Александра и додаје да ју је мајка научила свему што зна:

- Мене је мама научила свему, све знам да спремам. Период короне сам искористила да научим да спремам и знам скоро све, одлично спремам роштиљ, месо, пасте, ма све.. Једино хлеб не знам да месим, то ми никада није ишло - почиње певачица, која додаје да је мајка никада не критикује, већ све мирним путем и разговором покушава да реши са њом:

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandra_mladenovic_

 

- Мама је са мном увек мирно решавала проблеме, разговором. Ја сам знала да се изнервирам када ми око јела нешто не иде од руке, побацам све, онда она седне и каже: ''Ајде полако, смири се, сад покушај опет, овако..'' Често размењујемо рецепте, чак и преко видео позива и онда када нешто направим, ја је позовем да јој покажем.

Александра не крије да јој породица веома недостаје, нарочито братова деца.

- Породица ми највише фали када су празници, а и иначе, братова деца поготово. Жао ми је што не учествујем у њиховом одрастању, али причамо сваки дан. Када одем кући највише волимо да шетамо поред реке, возимо се колима, ја их возим скутером. Ето, то је оно што не знате, јако волим да возим моторе и код куће имам свој скутер, једва чекам да одем тамо и да га возим, у томе уживам.

Познато је да је Младеновићева имала један турбулентни љубавни период, али сада ужива у слободи. Међутим, не крије да је породица неретко запиткује када ће да се удаје.

- Баба ме стално пита: ''Што се не удајеш? Да то дочекам и да умрем!'' Мама не, она ми каже да је време да се уозбиљим, а не зна да сам ја веома озбиљна жена (смех). Моји су веома традиционални, сви смо, они су у браку 38 година и јако им је битно да се удам, да имам децу. Ја не могу да гарантујем да ћу остати у браку, другачија су времена данас, битно је да нађем сродну душу, а а ко не будемо могли заједно, дете иде са мном, али ћемо га одгајати заједно - прича Александра и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Тешко је рећи шта желим, а шта не. Ја сам се у глави за сваког свог мушкарца удала и родила му децу, ми жене смо такве. Сада сам сазрела и сада је друга прича, не верујем у оно да љубав улази на уста. Нисам неко ко ће чекати мужа у кухињи и спремати му доручак, ручак и вечеру, то се од мене стварно не може очекивати. Љубав не улази само на уста, према томе бих се удала за кувара, ако је добар човек наравно - закључује Александра.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".