Певачица Сања Вучић радо је виђен гост у жиријској столици музичког шоууа и не крије срећу што има прилику да буде подршка такмичарима који остварују своје снове.

– Ово ми је већ трећи или четврти пут да сам у жирију и сваки пут имам ја имам трему зато што су ипак то људи који се већ годинама баве музиком и сада имају прилику да то и покажу, а ја сам сад у улози да њих оцењујем, мада никада до сада се није десило да се мени неко од њих не допада и да морам да кажем нешто негативно - истакла је она.

Важи за једну од најталентованијих младих вокала што је доказала и учешћем на Евровизији, али и највећим професионалцима речи подршке и хвале изузетно значе.


– Од када сам почела да пишем и да будем аутор нисам наилазила на оспоравања и негативне коментаре, већ су то били коментари подршке који су ми дали ветар у леђа да наставим то да радим- рекла је и додала да је љубав покретач који је инспирише.

Иако је сарађивала са много колега и недавно била специјални гост на концерту Марије Шерифовић, за сада има једну неостварену жељу када је реч о музици.

– Волела бих Саши Матићу да напишем песму, договорићемо се нешто (смех)- признала је певачица.


Нема сумње да у послу иде све по плану, међутим оно што многе интригира је љубавни живот Сање Вучић, те је открила да ли се коначно појавио “господин прави”.

– Не, да сам ја била свесна тога (смех). Углавном некада флерт можда не могу да протумачим на прави начин тако да за сада још увек солирам, сама сам- признала је Сања.

(Гранд онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".