Pevačica Aleksandra Mladenović jedna je od omiljenih mlađih pevačica, a njen glas mnogi upoređuju sa brojnim velikim zvezdama.

Kako je veoma mlada došla u Beograd iz rodne Žitorađe, kako bi gradila svoju karijeru koja je već sada na zavidnom nivou, Aleksandra ne krije da joj porodica često fali, posebno na praznike kada uglavnom radi, pa čak ni na te dane ne može da bue sa njima.

Foto: ATA images

 

- Uvek sam se radovala 1. maju i vremenu sa porodicom. Karantin za vreme korone je učinio da sam manje radila, ove godine radim i prošle sam, ali sam pre dve godine bila sa svojima, roštiljali smo i pili pivo. Doduše, ja sam pila, da budem iskrena, jer moji ne piju - kaže kroz smeh Aleksandra i dodaje da ju je majka naučila svemu što zna:

- Mene je mama naučila svemu, sve znam da spremam. Period korone sam iskoristila da naučim da spremam i znam skoro sve, odlično spremam roštilj, meso, paste, ma sve.. Jedino hleb ne znam da mesim, to mi nikada nije išlo - počinje pevačica, koja dodaje da je majka nikada ne kritikuje, već sve mirnim putem i razgovorom pokušava da reši sa njom:

Foto: Instagram printskrin/ aleksandra_mladenovic_

 

- Mama je sa mnom uvek mirno rešavala probleme, razgovorom. Ja sam znala da se iznerviram kada mi oko jela nešto ne ide od ruke, pobacam sve, onda ona sedne i kaže: ''Ajde polako, smiri se, sad pokušaj opet, ovako..'' Često razmenjujemo recepte, čak i preko video poziva i onda kada nešto napravim, ja je pozovem da joj pokažem.

Aleksandra ne krije da joj porodica veoma nedostaje, naročito bratova deca.

- Porodica mi najviše fali kada su praznici, a i inače, bratova deca pogotovo. Žao mi je što ne učestvujem u njihovom odrastanju, ali pričamo svaki dan. Kada odem kući najviše volimo da šetamo pored reke, vozimo se kolima, ja ih vozim skuterom. Eto, to je ono što ne znate, jako volim da vozim motore i kod kuće imam svoj skuter, jedva čekam da odem tamo i da ga vozim, u tome uživam.

Poznato je da je Mladenovićeva imala jedan turbulentni ljubavni period, ali sada uživa u slobodi. Međutim, ne krije da je porodica neretko zapitkuje kada će da se udaje.

- Baba me stalno pita: ''Što se ne udaješ? Da to dočekam i da umrem!'' Mama ne, ona mi kaže da je vreme da se uozbiljim, a ne zna da sam ja veoma ozbiljna žena (smeh). Moji su veoma tradicionalni, svi smo, oni su u braku 38 godina i jako im je bitno da se udam, da imam decu. Ja ne mogu da garantujem da ću ostati u braku, drugačija su vremena danas, bitno je da nađem srodnu dušu, a a ko ne budemo mogli zajedno, dete ide sa mnom, ali ćemo ga odgajati zajedno - priča Aleksandra i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Teško je reći šta želim, a šta ne. Ja sam se u glavi za svakog svog muškarca udala i rodila mu decu, mi žene smo takve. Sada sam sazrela i sada je druga priča, ne verujem u ono da ljubav ulazi na usta. Nisam neko ko će čekati muža u kuhinji i spremati mu doručak, ručak i večeru, to se od mene stvarno ne može očekivati. LJubav ne ulazi samo na usta, prema tome bih se udala za kuvara, ako je dobar čovek naravno - zaključuje Aleksandra.

(Republika)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".