Ona je na snimku koji datira iz 1994. godine imala smeđu kosu i šiške, što se dosta razlikuje od pevačicinog današnjeg izgleda s obzirom na to da je već dugi niz godina znamo kao plavušu.

Na televiziji "Politika" u to vreme promovisali su se brzi bendovi Srbije, a Goca Tržan je dobila nagradu za najbolji vokal u bendu "Distorzija".

Goca Tržan iza sebe ima pet studijskih albuma, veliki broj singlova i hitova, a bila je i stalna članica žirija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. Trenutno vodi emisiju “Goca show”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Podsetimo, nakon razvoda sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku, Goca se udala za bubnjara Rašu Novakovića i sada je u srećnom i skladnom braku.

Goca i Raša već godinama pokušavaju da se ostvare kao roditelji, ali im to, za sada, ne uspeva, ni posle nekoliko pokušaja vantelesne oplodnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Pet puta je pokušala veštačkom oplodnjom da ostane u drugom stanju i zasnuje porodicu sa suprugom, ali i ovog puta ishod je negativan.

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu rekla je Goca u emisiji "Premijera".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".