Како је на свом Фејсбук налогу најавила ћерка Јелена Беба Балашевић, биће представљена и антологија љубавне поезије тог кантаутора, са необјављеним песмама и препискама које је имао са својом супругом Оливером Балашевић.

У сусрет премијери и представљању антологије, Оливера Балашевић је на свом Инстаграму објавила и делић нове песме уз објаву: "Серенада као таква није увек само успаванка... 29. април...".

"И врага ћу убедити да се мане зла. Месечину да низ лотру дошуња до тла... Псе, да не лају, ако баш не морају..." прве су речи до сада не објављене Балашевићеве песме.

На вечерашњем аудио-визуелном догађају, биће тамбураши и чланови породице, а позвани су да присуствују сви.

Балашевић ће ускоро у родном Новом Саду добити и музеј "Атеље снова" на око 500 квадратних метара, а налазиће се у близини новосадског кеја и Дунава који су опевани у многим Балашевићевим песмама.

Измењене трасе аутобуса

ЈГСП "Нови Сад" саопштило је да ће у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве данас од 18:00 до 23:00 часова аутобуси на линијама 11А и 11Б саобраћати измењеним делом трасе. За додатне информације, путници би требали да се информишу на сајту овог предузећа.