Старији је годину дана од глумца, ради као скипер и професионални ронилац, дане проводи на отвореном мору и држи се подаље од медија.


Нестор је име добио по свом деди који је био један од оснивача и глумаца првог позоришта у Прокупљу, пре Другог светског рата. Љубав према спорту и води је, пак, наледио од оца, познатог глумца Михајла Костића Пљаке, који је своје синове од детињства водио на једрење, али и разне друге сктивности. Тако је Вук заволео лов - а Нестор воду.

- Наш отац био је морнар пре него што је завршио глуму, тако да нам је усадио љубав према води и природи уопште, па нас двојица углавном заједничко време проводимо бавећи се спортом. Ето, тако се догодило да Нестор сада ради на броду, а да сам ја глумац, па смо обојица, свако на свој начин, наследили оца - открио је Вук у једном интервјуу.

Он данас ради и живи у иностранству, али је до своје 22. године делио собу са братом Вуком, пре него што је решио да срећу опроба преко гране.
Иако му је брат један од најславнијих глумаца у Србији, Нестор се држи подаље од медија. Вук је у неколико наврата говорио о томе колико му брат значи у животу па је очигледно да су, упркос томе што воде доста другачије животе, остали јако блиски.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".