Водитељка програма је Драгана Косјерина, а присутнима се прво обратила уредница забавног програма на Јавног сервису, Оливера Ковачевић, а потом и амбасадор Италије у Србији.

Фото: Милена Анђела

 

- Уз оволику подршку осећај је диван и једва чекамо Евровизију - рекла је Констракта, која све време дели аутограме бројним фановима који су дошли да јој пожеле срећу на Евровизији, а гледаоцима и навијачима је поручила:

"Перите руке!"

- Фокусирали смо се на то да радимо и да то држимо у домену забаве. Трудићемо се да нас представимо у најбољем светлу у Торину - одговорила је Констракта на питање шта је њој и њеном тиму био фокус током припрема за Евровизију.

Констракта је амбасадору Италије у Србији, Карлу Ло Кашу, симболично уручила цегер с пешкиром, који је и њен реквизит на сцени приликом извођења песме "In corpore sano".

- Ова песма је корак испред времена. Надам се да ће много вас отићи у Торино да подржи Констракту - рекао је између осталог, и по обичају представнику уручио заставу земље домаћина, која је ове године Италија.

Фото: Магазин Новости

 

Након што је напустила РТС-а, Констракту је испред зграде телевизије сачекао бели фића којим је и званично испраћена пут Торина. Ана Ђурић ће са својим остатком бенда наступити 12. маја у другој полуфиналној вечери.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".