Voditeljka programa je Dragana Kosjerina, a prisutnima se prvo obratila urednica zabavnog programa na Javnog servisu, Olivera Kovačević, a potom i ambasador Italije u Srbiji.

Foto: Milena Anđela

 

- Uz ovoliku podršku osećaj je divan i jedva čekamo Evroviziju - rekla je Konstrakta, koja sve vreme deli autograme brojnim fanovima koji su došli da joj požele sreću na Evroviziji, a gledaocima i navijačima je poručila:

"Perite ruke!"

- Fokusirali smo se na to da radimo i da to držimo u domenu zabave. Trudićemo se da nas predstavimo u najboljem svetlu u Torinu - odgovorila je Konstrakta na pitanje šta je njoj i njenom timu bio fokus tokom priprema za Evroviziju.

Konstrakta je ambasadoru Italije u Srbiji, Karlu Lo Kašu, simbolično uručila ceger s peškirom, koji je i njen rekvizit na sceni prilikom izvođenja pesme "In corpore sano".

- Ova pesma je korak ispred vremena. Nadam se da će mnogo vas otići u Torino da podrži Konstraktu - rekao je između ostalog, i po običaju predstavniku uručio zastavu zemlje domaćina, koja je ove godine Italija.

Foto: Magazin Novosti

 

Nakon što je napustila RTS-a, Konstraktu je ispred zgrade televizije sačekao beli fića kojim je i zvanično ispraćena put Torina. Ana Đurić će sa svojim ostatkom benda nastupiti 12. maja u drugoj polufinalnoj večeri.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".