Чола је за време карантина одржао неколико концерата у иностранству, а сада није скривао узбуђење што ће одржати први наступ на нашим просторима, а за Хрватску радиотелевизију (ХРТ) открио је и неке детаље из свог живота.

Фото: В. Данилов

Здравко је споменуо и своју 21-годишњу ћерку Уну за коју је познато како је врло активна на друштвеним мрежама где свакодневно објављује различите садржаје.

- Уна воли то тако. Врло је дружељубива и комуникативна тако да јој то вероватно значи. То су те године у којима смо сви имали неке опсервације, фантазије и слично. Ја се не мешам. Када бих ушао у то вероватно би ми нешто засметало, тако да не улазим - открио је славни певач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

По питању свог приватног живота, Чола је врло суздржан. Са супругом Александром прошле је године прославио 20 година брака, а заједно имају и ћерку Лару. Као и сваки отац, признао је да су оне његова слабост.

Чола је истакао како се тајна успеха крије у "Божјој вољи", а открио и је своју неостварену жељу.

- Неостварених жеља има пуно, али што се тиче каријере то је нека песма која би била на светским топ листама. Што се тиче осталог - то је да поживим. Живот ме не милује, он ме гура у разне супротности, а брдо супротности рађа и квалитет -  рекао је Чолић.

Фото: Архив Новости

Здравко је признао како је што се тиче дуговечности "кампањац". Како каже, значај придаје спорту, опушта се када му је лепо и када је с пријатељима, а када је посао у питању увек је дисциплинован.

Легендарни певач ће крајем маја напунити 71. годину.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".