- И ја сам била у шоку од тога кад је сео - рекла је Далила.

- Што ја не бих смео да седнем - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Радиш оно што ти срце каже...Видиш како он шалта са Далиле, јер ће га Александра провалити. Говорио си како ниси гледао, а данас си сео овде - рекао је Ђедовић.

- Мени није то нормално, не што је он сео. Шокирала сам се јер је сео тик испред нас. Ја никога овде не избегавам. Рекла сам Марку данас да ми не би било нормално да сам ја имала расправу са Марком и да видим њих двојицу да седе и онда да седнем, то ми је вид провокације. Што се тиче ове пушионице, да то је било у току новинара. Отворила сам врата, па је ту кренула прића:" Аха, ево, ти опет сумњаш", а онда он говори наглас како бих ја чула да сам ја опет проблем - рекла је Далила.

- Не. На вратима је била особа у којој највише сумња и да ми испадне упаљач, је л' то неки знак? - рекао је Дејан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ма не интресује ме шта он прича. Што се тиче те расправе са Микијем, мени се фаца промени кад дође до тако те свађе са Микијем. Ја сам своје конфликте решавала на свој начин. - рекла је Далила.

- Погледао сам у неком моменту у њену фацу - рекао је Цар.

- Ја кад сам желела да дајем сигнале, ја сам то радила транспарентно. Мени је драго што су ова двојица добри пријатељи. Се*е ми се више. Овај овде (Цар) је имао проблем са овим овде (Дејан) - драла се Далила.

- За Ускрс се расправљају око тога, знам да Ђедовић и Фран имају иза кревета нешто, мени не би било људско да не дам тако - рекао је Дејан.

- Јао, како си добар, добрице - добацивала је Далила.

- Мени је чудно и необично, да кад сам био са њом, помињале су се којекакве кугле, а сад кад нисам са њом, треба да каже да ова будала пролази поред њега и пева. Данас када треба да направи проблем, она је у шоку. Мени је све јасно након седам месеци - рекао је Цар.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

- Мислим да сам доказала Дејану кад је улазио у однос са Александром, да могу да му правим заврзламе - рекла је Далила.

- Хвала Филипу Цару, скинуо ми је са грбаче - рекао је Дејан.

- Сељачка је политика рећи да је шокирана што је неко сео поред ње...Ја сам често говорио да су они мени слични, али да ми је Дејан намазанији и паметнији. Она је транспарентнија, а он је препреденији. Ово што се тиче Дејана, сад ево да знате, прва ствар, нити сам добар са Дејаном нити ћу бити - рекао је Цар.

- Је л' ти је нормално да ти да сок - питала је Далила.

- Овде се свакодневно прича о Дејановој вери - рекао је Цар.

- Филипа је болело зашто ја немам ништа лоше да кажем о овом овде (Дејан). За мене јесте фолирант, у неким ситуацијама, причаћемо о томе ако буде требало - рекла је Далила.

- Она је лошији човек, а за неке наводе је он - рекао је Цар.

(Курир)