Ћалетов син постао је познат јавности тако што је на друштвеним мрежама промовисао бахатост, расипништво и своје пороке. Тако је и снимак саобраћајне несреће у којој је слупао златног "поршеа панамеру" освануо на његовом Инстаграм профилу. Али није се због тога много потресао, јер код куће, у гаражи има још много "капиталних" примерака аутомобила у свом возном парку.

Његови пратиоци често имају прилику да виде снимке Николиног баханалисања у ноћном проводу или кршења саобраћајних прописа.

Како је раније изјавио, његови родитељи су против онога што ради, сметају им негативни коментари, али признаје да својим поступцима често и намерно провоцира.

Његов отац има грађевинску фирму у Немачкој, а мајка често не жели ни да каже да јој је он син.

Фото: АТА имагес

 

Никола ужива у ноћном животу и да се дружи са познатима, па је тако једном приликом Ненад Алексић Ша рекао да га је Тара Симов варала и да је имала се*с са Николом Кељановићем, познатијим као Ћалетовим сином.

Никола се тада огласио и открио праву истину.

- Мене и Тару је упознала заједничка другарица у једном клубу. Тара је тражила де ме упозна и то се десило. Нас двоје смо се видели само то вече и она ме је након тога запратила на Инстаграму - каже Никола па открио да ли је било нешто између њих двоје.

- Она и ја нисмо имали ништа, само смо се упознали и блејали у истом друштву то вече, ја не знам ни Ша, и није ми јасно што су ме уопште помињали - закључује Никола збуњено.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".