За њихов однос су многи у почетку називали "космичка љубав" врло брзо је уништен бројним свађама, вређањима, поливањима водом, пљувањем, помињањем родитеља, али и преваром.

Далила, која је због љубави према Филипу одлучила да се разведе од тадашњег супруга, Дејана Драгојевића, милион пута је изговорила фразу "са мном не можеш тако", "то тамо где си научио", "ја ти нисам као твоје бивше" и увек је помињала то како она "има достојанство" које "неће да гази".

Наиме, Цар је у уторак на журци смувао Сању и љубио се са њом пред Далилом, да би касније завршио са Грујићевом у кревету у жестокој акцији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Само дан касније, у раним јутарњим часовима након нове туре вређења, Далила је звала Цара да седне код ње на кревет како би попричали. И то не једном, него више пута.

Клип како га зове да разговарају брзо се нашао на нету и постао виралан, а исто толико брзо је наишао на осуду због тога што фанови сматрају да је овим дотакла дно.

Други су убеђени да не постоји жена која би му опростила онаква понижења и три издаје, те да Драгојевићка све то ради због бољег пласмана.

Појавиле су се многе теорије, али свака од њих не иде у прилог Далили.

"Коилко је ова жена дотакла дно да нема даље", "Она без њега не постоји, зато га зове да се помири са њом", "Да ли је могуће да ће опет јахање, пљување, вређање?" - били су само неки од коментара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".