Иако ово није први пут да се организовала "свадба на канабису", полиција на Флориди ухапсила је младу Дању Свободу и конобарицу Џојселин Брајан због сумњи да су стављале канабис у храну која је била намењењена гостима.

Када су званице два месеца након свадбе, на питање како су се провеле, већином одговориле "као да смо били дрогирани", полиција је ухапсила младу. Близу 50 гостију истакло је да су се "чудно осећали" током церемоније, на којој је за послужење била цезар салата, тортиље, хлеб са сосом и маслиновим уљем и што шта још.

Неколико њих је повраћало, а један од гостију испричао је полицији да је да "данима осећа трнце". Пре него што су је ухапсили, младу је полиција питала да ли је храни додавала недозвољене супстанце, али је она негирала.

Ипак, изјава још једне гошће, Миране Кеди, учинила је своје. Она је открила да је видела кувара како додаје "нешто зелено" у јело са маслиновим уљем.

- Треба напоменути да је Миранда Кеди говорила о ономе што се обично назива 'шејк' од марихуане - стоји у полицијском извештају.

Између осталог, Миранда је рекла да је млада и сама на свадби говорила да је маслиновом уљу додала канабис. Полиција је то вече прикупила остатке хране и посуђа и однела узорке на тестирање. Хлеб и лазање били су позитивни на канабис, а и део гостију био је позитиван на дрогу.

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".