Пар је врло активан на друштвеним мрежама где редовно деле занимљивости о својој вези и заједничком животу, а кад су објавили и да планирају да постану родитељи, мало је корисника реаговало позитивно, питајући се углавном како ће изгледати мајчинство у 60-има...

Иако стално наглашавају да су заљубљени, многи у коментарима запиткују колико је њихов однос искрен. Неки тврде да је он сигурно с њом због новца, док други окрутно коментаришу Шерилин изглед, говорећи како изгледа као да му је бака.

Видео у којем је пар открио да планира да направи бебу брзо је постао виралан и прикупио више од 3,6 милиона прегледа, али многи нису били одушевљени њиховим планом.

- Њени унуци ће бити старији од свог ујака! - коментарисала је једна корисница, а друга је додала: - Па њено је најмлађе дете старије од њеног супруга!

- Ако већ толико желите да имати дете заједно, молим вас само да усвојите једно - гласио је један коментар.

Шерил је већ раније изјавила како би хтела да са Кјураном заснује породицу, па је открила: - Он је одувек желео децу, а ја желим да будем мајка његове бебе!

Међутим, признала је да јој због година трудноћа и мајчинство неће бити једноставно као за већину, додавши и да ће "у том случају ипак морати да нађу сурогат мајку или да усвоје дете, што би она хтела да избегне".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".