Несрећна девојка заиграла је уз омиљену песму "Почните без мене" коју пева Аца Лукас, и срушила се насред ресторана пред више стотина званица. Ивана је остала на месту мртва, а лекари су утврдили да је умрла од срчаног удара.

Свадбено весеље у градићу Братунац у Републици Српској те 2008. године прерасло је у трагедију која се догодила само неколико часова након што је Ивана Благојевић, рођена Прокић, рекла "да" свом изабранику Драгу Благојевићу из Братунца.

Фото: Профимедиа

 

 

- Годинама смо се забављали и маштали о заједничком животу. Једва смо чекали свадбу, месецима се припремали. Доктори су рекли да је умрла од срчаног удара. Једноставно јој је пукло срце од превелике среће - рекао је тада Благојевић.

- Није се жалила да има било какве тегобе. Венчали смо се прво у цркви, а потом и у општини. Онда смо дошли у халу у Братунцу, где се налази ресторан. У њему је требало да буде одржано свадбено весеље пред неколико стотина званица. Славље је почело, музика је свирала и сви су били весели. Ивана је око 18 сати устала да игра уз своју омиљену песму "Почните без мене" Аце Лукаса. Устала је и само се срушила на под! Прво смо помислили да се само онесвестила од умора. Међутим, она није давала знаке живота. Сви смо се окупили око ње, а потом је одвезли у оближњи Дом здравља. Нажалост, није јој било спаса - испричао је тада Благојевић.

Драго је наглашавао да његова покојна супруга никада није имала проблема са срцем.

(Независне)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".