Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu "Počnite bez mene" koju peva Aca Lukas, i srušila se nasred restorana pred više stotina zvanica. Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara.

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla "da" svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

Foto: Profimedia

 

 

- Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće - rekao je tada Blagojević.

- Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Venčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu u Bratuncu, gde se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli. Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pesmu "Počnite bez mene" Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa - ispričao je tada Blagojević.

Drago je naglašavao da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

(Nezavisne)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".