На фотографији налази се познати водитељ Владимир Јелић који дуго година водио "Дневник" на радио Телевизији Србије, али је недавно прешао на другу телевизију. 

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС

 

 

Он је познат и препознатљив не само по томе што јавност обавештава о најбитнијим вестима из света и региона него и по свом препознатљивом изгледу и боји гласа.

 

 

Оно шта јавност не зна и о чему он не прича тако често јесте његов приватни живот. Познато је само то да он ужива у љубави са глумицом Јованом Јелић који знамо по улогама у серијама "Убице мог оца", "Шифра Деспот" и "Ургентни центар".

- Допали смо се једно другоме, разменили телефоне, почели да се виђамо и врло брзо схватили да смо се заволели. Код нас је све ишло постепено и све нам се дешавало баш кад треба, без неког планирања и форсирања - рекао је за "Глорију" једном приликом водитељ.

 

 

Иначе, мало је познато да је Владимир некада је певао у хору, а сада каже запева "кад има гласа". Певуши код куће или у кафани, кад га погоди нека стара песма, рецимо "Стани, стани, Ибар водо" или "Кафу ми драга испеци".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".