Певач је признао да се тамошњим кримосима није свидео Ерин изглед нити његова офарбана коса, те да су га ошишали, док су њега и Шашића малтретирали и уперили пиштоље у њих.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Те деведесете су биле лудница. Свашта се дешавало, неке ствари се никад неће заборавити. Често сам наступао с народњацима, таква је пракса била, они певају за старије, а ми за младе. Сећам се да сам једном приликом са Шашићем, Зорицом Марковић и Ером Ојданићем певао у Хамбургу пред 1.000 људи и настане хаос. Надрогирани ликови крећу да нападају Еру зашто има тегет косу, креће лудница и ваде се пиштољи. Ми не знамо шта да радимо, а они траже маказе да ошишају Еру. То су и урадили, био је ћелав на крају - прича Иван за "Телеграф" и објашњава да су кримоси након Ере прешли на њега и Жељка:

- Певао сам с пиштољем на челу, лик ми је говорио: "Ако престанеш, мртав си"

Гавриловић се присетио језиве сцене када је сатима певао док му је кримос држао пиштољ на челу.

Фото: Д. Мишић

 

 

- Било је ситуација из којих сам једва извукао живу главу. Певао сам у једном клубу преко, а дечко ми држао пиштољ прислоњен на главу и викао да не престајем. Рекао ми је тада: "Ако престанеш да певаш, мртав си." Нико није смео да реагује јер то су луда времена била, да те убије на месту. Сад не знам ни да ли је тај пиштољ био прави или неки лажњак, али ко би у том моменту смео да се преиспитује, радим шта ми траже. Сва срећа, никад нисам био рањаван или нешто озбиљно повређен, сваки пут сам се извукао.

- Почиње рикошет и Жељко и ја се дајемо у бежанију и улећемо у ормар у ходнику. Крили смо се затворени неких десетак минута, ал' не вреди, ситуација се не смирује. Провиримо и угледамо прозорчић на врху зида, мали неки. Успаничили се, гледамо како да побегнемо. Ја подигнем Шашића и он искочи, па вуче и мене с друге стране да испаднем, да одемо одатле. Нисмо имали појма где су Зорица и Ера, знали смо да и они беже. Сад је то смешно, али, верујте, тад уопште није било. Свашта се тих година дешавало, пуцало се и мафијало.

Фото: В. Данилов

 

 

Након ове скандалозне приче Гавриловић се осврнуо на тренутну ситуацију, те открио од чега сада зарађује, као и који су му следећи планови.

- Након паузе због короне поново радим пуном паром. Деведесете су се сада вратиле и омладина нас воли и слуша. Имам заказане наступе, вратио сам се код жене, све је баш како треба. Зимус сам радио као инструктор скијања, сад наступам и зарађујем, у студију снимам песму, задовољан сам.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".