Na fotografiji nalazi se poznati voditelj Vladimir Jelić koji dugo godina vodio "Dnevnik" na radio Televiziji Srbije, ali je nedavno prešao na drugu televiziju. 

Foto: Jutjub printskrin/RTS

 

 

On je poznat i prepoznatljiv ne samo po tome što javnost obaveštava o najbitnijim vestima iz sveta i regiona nego i po svom prepoznatljivom izgledu i boji glasa.

 

 

Ono šta javnost ne zna i o čemu on ne priča tako često jeste njegov privatni život. Poznato je samo to da on uživa u ljubavi sa glumicom Jovanom Jelić koji znamo po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar".

- Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

 

 

Inače, malo je poznato da je Vladimir nekada je pevao u horu, a sada kaže zapeva "kad ima glasa". Pevuši kod kuće ili u kafani, kad ga pogodi neka stara pesma, recimo "Stani, stani, Ibar vodo" ili "Kafu mi draga ispeci".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".