Певачица се осврнула и на своју каријеру, као и на то како се носи са славом све ове године.

- Много је било околности и догађаја током ових 50 година, које су биле против музике, уметности па чињеницу да и даље с једнаким жаром и снимам и певам, сматрам својим највећим успехом. А концерт којем се јако радујем је свакако наступ у Загребу на којем ћу верујем, с пуном подршком публике отпевати све своје најлепше песме и показати да мој успех као ни целокупни опус није био случајан - рекла је Неда за Дневник.хр.

Фото: АТА имагес

 

- Слава, тј. популарност је нешто што свака особа која се бави шоубизом прижељкује и којој то прија. Нисам разумела колеге којима то смета и беже од јавности и публике. Наравно, приватан живот зна некада да трпи због тога, али ако се јасно постави граница и породица стави као приоритет, нема проблема - искрена је била Украден.

Фото: АТА имагес

 

Она је за хрватске медије открила и тајну њене добре линије.

- Одржавати добру форму и нешто сто вам је наслеђем као поклон остало, може се само дисциплином - исхраном и вежбањем. Посебно када сте у зрелим годинама. Наравно, није увек лако јер не живимо животом који је уредан и у којем се све може испланирати. Али довољна је и свест о томе као и емотивна срећа и испуњеност - каже Неда.

Фото: АТА имагес

 

Када се помене да носи титулу најсе*си баке на Балкану, има коментар који јој измами осмех на лицу.

- Тај назив најсе*си баке ме увек насмеје, и нимало ме не смета, посебно што се јако поносим својим унуцима. А реч бака је најлепша реч на свету - каже певачица.

(Дневник.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".